Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Το στόμα...μOY!

Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαστε με το δίψηφο "ου", το οποίο μας δυσκόλεψε αρκετά και κάτι έπρεπε να κάνουμε για να συνηθίσουμε να το διαβάζουμε σωστά.
Σ'αυτό μας βοήθησε ένα στόμα, το στόμα...μΟΥ!


Πριν όμως κατασκευάσουμε το στόμα, προσπαθήσαμε να βρούμε στην παρακάτω εικόνα τα τερατάκια που λένε "ου" και παρατηρήσαμε την κίνηση του στόματος.


Στη συνέχεια, προσαρμόσαμε στη φωτογραφία μας ένα πρόσωπο που παρίστανε το δίψηφο "ου" (από ΕΔΩ) και, μετά την αναμενόμενη αναστάτωση, ανέλαβε ο καθένας να γράψει μία διαφορετική συλλαβή!Τέλος, κατασκευάσαμε το "στόμα μΟΥ" που βρήκαμε ΕΔΩ!  2 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ το ιστολόγιο σας αρκετό καιρό και μπορώ να πω πως με έχετε εμπνεύσει πολύ! Φέτος παίρνω το πτυχίο μου και σε λίγο ξεκινάω την πρακτική μου και ανυπομονώ να μπω σε τάξη! Αγαπώ ιδιαίτερα τις μικρές τάξεις, όπως εσείς και δεν βλέπω την ώρα να κάνω όλα αυτά τα δημιουργικά και ευφάνταστα παιχνίδια! Συγχαρητήρια για το μεράκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Καλή επιτυχία στην πρακτική σου, θα πάνε όλα καλά από τη στιγμή που ξεκινάς με διάθεση και εύχομαι σύντομα με το πτυχίο στα χέρια!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή