Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση γονέων: "Τα κλειδιά της επιτυχίας!"

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε στην τάξη μας η συνάντηση-ενημέρωση με τους γονείς! 
Πριν όμως τους υποδεχτούμε, κάναμε μία συζήτηση με τα παιδιά για το πώς φαντάζονται αυτή τη συνάντηση και τι μπορεί να συζητάμε οι "μεγάλοι" μεταξύ μας!

Μερικές από τις απαντήσεις ήταν:
-θα μάθουν για το πόσο ήσυχοι είμαστε,
-πόσο ωραία γράμματα κάνουμε,
-τι κάνουμε μέσα στην τάξη!

Στόχος της συζήτησης ήταν να φύγει ο (όποιος!) φόβος υπάρχει με την παρουσία των γονέων στο σχολείο και να μη συνδυαστεί απαραίτητα με κάποια παρατήρηση ή επίπληξη!
Η συνάντηση αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας και θέλαμε να έχουμε κάτι από τους γονείς μας στην τάξη μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Κι αυτό δεν ήταν κάτι άλλο από...την ευχή τους!
  Στο θρανίο περίμενε τους γονείς, εκτός από τα κλειδιά για να γράψουν τις ευχές, ένα γλαστράκι από τα παιδιά για το καλωσόρισμα και μία ζωγραφιά στην οποία φαντάστηκαν πώς θα ήταν σε λίγη ώρα η συνάντηση με τους γονείς! 

Περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμασία!Από σήμερα και μετά τα κλειδιά της επιτυχίας θα παραμένουν στην τάξη μας μέχρι το τέλος της χρονιάς!

[Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς που ήρθαν στην πρώτη μας συνάντηση,καθώς και τους γονείς που δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας, καθώς έχουν ήδη δείξει τη συμμετοχή τους από την άμεση συγκέντρωση των υλικών που ζητήθηκαν στην αρχή της χρονιάς! ]4 σχόλια:

 1. Ρουλίτσα γεια σου και ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΑ (ποτέ δεν είναι αργά για ευχές, έτσι δεν είναι;) Είμαι κι εγώ συνάδελφος Β' Τάξης και ξετρελάθηκα με την ιδέα σου με τα κλειδιά,το γλαστράκι και την ζωγραφιά του κάθε παιδιού. Επειδή η 1η συνάντηση έγινε θα έχω υπόψη μου την ιδέα για την επόμενη φορά. Ανέβασε όμως Ρουλίτσα το πατρόν για το γλαστράκι, το κλειδί και το σχέδιο στην πόρτα!!! Βλέπεις υπάρχουν πολλές αρχάριες (βλέπε εμένα!) Η σκέψη μου είναι να την εφαρμόσω τα Χριστούγεννα για ευχές για την καινούρια χρονιά. Λες να είναι αργά μέχρι τότε;
  Καλή δύναμη στο έργο σου...
  Φιλάκια
  Νικολέττα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικολέτα μου, καλή σχολική χρονιά και σε σένα(εννοείται ότι ποτέ δεν είναι αργά για ευχές!) και σ'ευχαριστώ πολύ! Έχω ήδη προσθέσει στην ανάρτηση τα κλειδιά! Όσο για το σχέδιο της πόρτας δεν υπάρχει πατρόν...η φωτογραφία είναι αυτό ακριβώς αυτό που φαίνεται όταν ανοίγει η πόρτα της τάξης. Για την κλειδαριά, μπορείς να ψάξεις στο google "key hole clipart" και επιλέγεις όποια εικόνα σου αρέσει! Όπως επίσης και για το γλαστράκι δεν υπάρχει συγκεκριμένο πατρόν.Μπορείς να πατήσεις πάνω στη λέξη "γλαστράκι" στην ανάρτηση και θα ανοίξει το site από το οποίο πήρα την ιδέα!Ελπίζω να σε βοήθησα!!:)

   Διαγραφή
 2. Ρουλίτσα μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αποθήκευσα τα κλειδιά και κράτησα και από krokotak το γλαστράκι. Και πάλι συγχαρητήρια για την ιδέα!!! Μου άρεσε τόσο πολύ!!! Δεν μου είπες, η ιδέα μου για τα Χριστούγεννα λες να βγει καλή ή να μην την τολμήσω; Νικολέττα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά και να το τολμήσεις και ακούγεται πολύ ωραία ιδέα!Το προσαρμόζεις όπως και όποτε θέλεις!!

   Διαγραφή