Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Μάθημα στη φύση!

Εδώ και αρκετές μέρες τα παιδιά έχουν φτιάξει ένα "σπίτι" στην αυλή, το οποίο το φροντίζουν και το καθαρίζουν σαν το σπίτι τους! Είναι ένας χώρος ανάμεσα σε δύο δέντρα, στον οποίο τηρείται αυστηρό...πρωτόκολλο για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει!

Και αφού με κάλεσαν τόσες φορές να το δω, σκέφτηκα ότι αυτή η επίσκεψη δε θα ήταν σωστό να περιοριστεί μόνο σε μία βόλτα! Αντιθέτως θα έπρεπε να τιμήσω την πρόσκληση όπως της αξίζει! Ενημέρωσα λοιπόν από την προηγούμενη μέρα να καθαρίσουν το σπίτι, σαν να περιμένουν καλεσμένους, χωρίς να πω όμως το λόγο!
Ώσπου έφτασε η ώρα της αποκάλυψης!
Θα πηγαίναμε όλοι μαζί να επισκεφτούμε το σπίτι και μάλιστα να κάνουμε εκεί το μάθημα

Ένας ένας έμπαινε από την πόρτα, εκτός από την κυρία που μπήκε από το παράθυρο, αφού δεν ήξερε ότι η πόρτα ήταν το...μονόζυγο!!:p Πήραμε τα χαρτόνια-καρέκλες μας, βολευτήκαμε όπου έβρισκε ο καθένας...


...και το μάθημα ξεκίνησε!!


Ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα αφού βγήκαμε από τους τέσσερις τοίχους του σχολείου και μάλιστα πήγαμε στο χώρο που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά! Το ευχαριστηθήκαμε όλοι πολύ και με την πρώτη ευκαιρία θα το επαναλάβουμε!


2 σχόλια:

  1. Υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά!!!!!Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε κι εμεις το μάθημα εκτός σχολείου,οπότε μπορώ να καταλάβω πως νιώσατε!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Διόνη μου,ήταν πολύ ωραία εμπειρία!Και μ'αυτόν τον καιρό ό,τι πρέπει!!

      Διαγραφή