Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Θεσσαλονίκης

Σήμερα ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για μας, καθώς είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους εξαιρετικούς συναδέλφους: Στέλιο Δημητρόπουλο και Αφροδίτη Τριανταφυλλοπούλου.
Φτάσαμε αρκετά νωρίς και έτσι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο στο χώρο του αεροδρομίου!

Χωρίς καθυστέρηση και με αυστηρή συνέπεια στους χρόνους, ήρθαν οι υπεύθυνοι της Fraport και ξεκίνησε η ξενάγηση!
Αφού περάσαμε από όλους τους απαραίτητους ελέγχους, μπήκαμε στο χώρο αναμονής, ενημερωθήκαμε για τον τρόπο λειτουργίας του αεροδρομίου και παρατηρήσαμε τα αεροπλάνα στο διάδρομο απογείωσης.

Σ'αυτό το χώρο χρειάστηκε να καθίσουμε αρκετά, καθώς περιμέναμε να προσγειωθεί ένα αεροσκάφος της Aegean, στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει μία σύντομη ξενάγηση.

Τηρώντας, όπως όλοι οι επιβάτες το...πρωτόκολλο του αεροδρομίου, μπήκαμε στα λεωφορεία για να μας μεταφέρουν στο αεροσκάφος.

Φτάνοντας στο σημείο, έπρεπε να περιμένουμε να κατεβούν όλοι οι επιβάτες και να μπουν κι εκείνοι με τη σειρά τους στο λεωφορείο για το χώρο του αεροδρομίου. 


 Έφτασε, επιτέλους, η ώρα που θα ανεβαίναμε στο αεροπλάνο!


Στον ελάχιστο χρόνο παραμονής μας στο αεροσκάφος, προλάβαμε να καθίσουμε στις θέσεις και να περιεργαστούμε για λίγο το χώρο!



Εκτός από το χώρο του αεροπλάνου, είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε από τον κυβερνήτη και στο πιλοτήριο

Επιστρέφοντας από το αεροσκάφος, ανεβαίνοντας για ακόμα μία φορά στο λεωφορείο του αεροδρομίου, μας περίμεναν κεράσματα από την Aegean και τη Fraport!




Καθίσαμε για μία τελευταία φορά να ξεκουραστούμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής!!

Ήταν μία υπέροχη ξενάγηση και γι' αυτό ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους της Fraport και της Aegean, καθώς και όλους τους εργαζόμενους τους αεροδρομίου!!