Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Picnic στη Φούρκα!

Την προηγούμενη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση που την περιμέναμε εδώ και καιρό! Από την αρχή της χρονιάς ξεκινήσαμε επικοινωνία με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φούρκας-Κασσανδρινού και την αγαπημένη συνάδελφο Μαρία Καλελή!

Ύστερα από διάφορες μορφές επικοινωνίας (τηλεφωνική, ταχυδρομική αλληλογραφία, μηνύματα μέσω e-mail και σύνδεση skype), ήρθε η ώρα της άμεσης επικοινωνίας, με τη μορφή...πικ νικ!!

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, παρέα με το συνάδελφο Χρήστο Ανεστόπουλο, για το γήπεδο της Φούρκας, όπου ήταν και το σημείο συνάντησης!

Μετά την πρώτη γνωριμία, καθίσαμε να φάμε όλοι μαζί πρωινό, το οποίο ανέλαβαν
εξ' ολοκλήρου οι γονείς και από τα δύο σχολεία!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την ανταπόκριση και για τον καταπληκτικό...μπουφέ που μας ετοίμασαν!!



Ο λόγος, όμως, της συνάντησης είχε ακόμα έναν σκοπό! Και τα δύο σχολεία συμμετέχουν στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο διαδίκτυο" και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε από κοινού μία κατασκευή για τη σωστή χρήση και προστασία στο διαδίκτυο. (Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση.)

Η επίσκεψη περιελάμβανε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ παιχνίδι!!





Συνέχεια στη συνάντηση, είχε η γνωριμία με τους χώρους του σχολείου! Ξεναγηθήκαμε, λοιπόν, στην αίθουσα της Δ΄τάξης και μας περίμενε μία έκπληξη, καθώς δεχτήκαμε αποχαιρετιστήριες κάρτες από τους καινούριους μας φίλους!



Αμέσως μετά, σειρά είχε το γραφείο της διευθύντριας του Δημ. Σχ. Φούρκας-Κασσανδρινού, κας Αλέκας Γώτη και οι υπόλοιπες τάξεις του σχολείου!



Ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες και εκδρομές!! Αυτό που μένει τώρα είναι να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, πλέον, από Σεπτέμβριο!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους (μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς) για τη φιλοξενία και τη βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής!!

----------------------

Ακολουθούν φωτογραφίες από διάφορες μορφές επικοινωνίας μεταξύ των δύο σχολείων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.